lunch - kladdkaka

Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag är EXTREMT nyttig. Sitter och äter en ruggigt go lunch, nämligen kladdkaka med grädde och krossade daimbitar på... - ops :( Får nog dra till gymmet senare eller på fredag. Får så dåligt samvete när jag äter massa gott och sen inte tränar, haha!

Menmen, sitter och kikar lite på lägenheter nu. Kollar både i göteborg och kungsbacka och känslan när man inser att det är 5 månader kvar tills man flyttar hemifrån är helt åh, amazing!
Jag längtar verkligen, mitt egna ställe där jag själv ska inreda med möbler, hänga upp bilder i snygga ramar på väggarna osv. Ska faktiskt be min underbara syster om hjälp, hon har verkligen syn för det där lilla extra men ändå stilrent - precis som jag vill ha det. I sovrummet ska jag i alla fall ha vita väggar och en fondvägg som jag ännu inte vet hur den ska se ut. Svart sängram,byrå och sånt samt svarta ramar till lite bilder. Lite som ett tema med svartvitt. I vardagsrummet ska det vara mysigt och inbjudande - vinröda väggar kanske? Snygga svartvita tavlor med något färglagt i som ger kontrasten och tända ljus.

Åh, det känns stort men ändå inte. Jag tänker liksom '' flytta hemifrån, jo okej, whatever'' i mellan åt, men just att få chansen att göra så mycket och bestämma själv - underbart!

FEST VARJE HELG POJKAR OCH FLICKOR? (och till mina föräldrar som kanske läser detta, skoja bara! ;) )Dessutom fått frågor på facebook om vad jag tänker göra med Celly när jag flyttar. Så kan lika gärna ge lite svar här så slipper ni undra (för er som bryr sig... ), Cellsan kommer flytta med mig. Antingen så kommer jag gå på kungsbacka ridgymnasie och då står hon på skolan eller så tänker jag gå någonstans i göteborg på någon linje så då får jag inackordera henne helt enkelt :) Så så blir det!

Nä nu ska jag sova middag, börjar bli gammal förstår ni... så orkar inte med all press ni vet ;)
Godnatt!


Kommentarer
alva

Haha du verkar ha inredningsplanen färdig ;)Sv: Jo, men han kommer från en ridlägergård och jag känner henne som äger plejset (och hästen) och hon vill lixom ha det på sitt sätt. Jag har sagt vad jag tycker men hon sa nej på en gång och så var det inget mer med det egentligen... surt. Men jag vill ju hans bästa, och är inte säker på vilket som är det...

2012-02-22 @ 14:12:43
URL: http://alvadrommar.wordpress.com/
Emelie

Hej!

Har du lust att göra ett bloglovin byte?

Fin blogg, kram :D

2012-02-22 @ 15:09:48
URL: http://jedressage.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BreakitDown

FIGHT TO FINISH WHAT YOU STARTED. NEVER LET THE FEAR OF STRIKING OUT KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME!

RSS 2.0