Fredags

Har haft fullkomligt fullt upp framtills nu, idag.

I fredags, åh, ridpasset ♥ Kommer leva länge på det, den känslan! Celine sket totalt i att vi var på nytt ställe, gick direkt in i boxen och åt, gick skitfint i ridhuset (nästan ''som aldrig förr'') och lyssnade allmänt bra. Tramsade en gång, annars var det inga som helst problem. Hon stod inte på bakbenen en enda gång och var klockren i varje move alltså. Min fina fina, hon vet att hon kan - JAG vet att hon kan.

Igår fick hon sig en välförtjänt vila och jag var ute hos Irco hela förmiddagen. Han har varit/är halt, vi tror att det är pga att han behöver skos om vilket sker/har skett idag. Så småningom är det så att det är problemet och då kommer han gå att rida eventuellt i veckan och ja, annars får vi se.

Idag

Vaknade vid 10, åkte till stallet halv 11 och varit där tills nu. Började att fixa iordning lite, för att sedan ta oss en tur till ridhuset med Linn. Celine jobbade på lika bra idag som i fredags och vi hade samma goa känsla - mums ♥
Allt går verkligen skitbra med Cellsan just nu, vi kan det här liksom, det bara går. Hjälpte Linn lite med Donne och förklarade hur hon skulle göra för att lättare få honom att jobba, i slutet gick det grymt bra för dem, tror hon kände sig nöjd även hon. Skrittade av dem vägen hem och sedan fick de komma ut och äta middag i hagen. Fick skjuts hem och nu ligger jag i sängen i väntan av våfflor... FAVORITMAT ( ♥ ) !

Här har ni lite bilder från det ni missat ;) Mobilbilder röset dock...

NärkOutfit lördag kväll

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BreakitDown

FIGHT TO FINISH WHAT YOU STARTED. NEVER LET THE FEAR OF STRIKING OUT KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME!

RSS 2.0