Freedom sounds wrong

Tjena mors!
Var lagom seg igår, allmänt sur och besviken på en person och ja, hade även en hel del plugg att få gjort. Menmen, fick ta ut lite ilska på bästavän och sen stack jag hem och lata mig i sängen.

Istället för i skolan är jag just nu hemma, ska nämligen till vårdcentralen för att få livmoderhalscancer-vaccination nr 1. Känns bra, är inte alls spruträdd till tusen eller så nae ;)
Aja, det är bättre att få den gjort innan man insjuknar och dessutom kommer jag ju inte behöva ta den ytterligare gånger om tjugo år... haha.

Igår var det tight, verkligen, men efter skolan så åkte jag till stallet, där det blev en go skrittur ut barbacka, hon skötte sig KANON! E var med på Donne och vi klättrade lite smått i backarna vi har här, mysigt. Så synd att snön är tillbaka bara, vi fick brodda igen och Celine fick ordentliga styltor att gå på. Hoppade av och gick sista biten i en nerförsbacka hemma vid stallet, man märkte att det var jobbigt för henne att gå nerför där.

Idag händer det inte mycket, ska först till vårdcentralen, sedan skolan och därefter ska jag kolla om pappa har lust att ta celine så jag kan åka hem för att sedan åka tillbaka till skolan. Vi ska ha någon grej för barnen så vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Vi får se lite, behöver iofs rida Celly idag så får se hur det blir. Prioriterar Celly framför allt så ja, det beror lite på som sagt.

Vad ska ni hitta på idag då? :)


                           saknar ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BreakitDown

FIGHT TO FINISH WHAT YOU STARTED. NEVER LET THE FEAR OF STRIKING OUT KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME!

RSS 2.0