Hemma från stallet, redan.

Hallå!

E smsade och sa att hon kunde ta kvällen ikväll då hon skulle ut senare, så jag fick skjuts ut till stallet och fixade iordning samt masserade henne och lät henne istället få en välförtjänt (!) vila idag. Det är skönt att få komma hem lite tidigare också känner jag, bra för oss båda.

Sitter här i sängen och tjockar mig, som vanligt, med glass och grädde på det haha! Ska kolla lite på big brother och sedan hoppa in i en go varm låååååååång dusch innan mamma och pappa kommer hem. Imorgon blir det göteborg för min del, alla niorna på Sjuntorp ska åka och kolla på musikal samt att vi har cirkus 6 timmar på oss där vi får göra vad vi vill, ska eventuellt träffa lite goda vänner medan jag ändå är där, why not liksom? :)

Åh, tröttheten kommer verkligen ikapp. Sover dåligt, pluggar arslet av mig och spenderar kvarstående tid med min fina ponny som för tillfället är det enda som lyser upp vardagen. Men, har egentligen inte så mycket att klaga och vara bitter över, jag lever trots allt ett helt okej statsliv som hästbrud :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BreakitDown

FIGHT TO FINISH WHAT YOU STARTED. NEVER LET THE FEAR OF STRIKING OUT KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME!

RSS 2.0