Trött chey

Ligger just nu i sängen och halvsover med vovven, myspys!
Blir att sova djupt inom timmar,minutrar,sekunder... vem vet? haha, när som helst helt enkelt!

Imorgon ska jag först till skolan, sedan till stallet och då rida min skrutt direkt. Det går bra nu, framåt så imorgon kör vi på en välförtjänt uteritt!
Ska även åka och köpa lite mer foder, krafft och musli får det bli, inget energigivande men innehåller mycket bra proteiner och mineraler som hon behöver nu när hon växer och så.

Åh, på tisdag blir det göteborg, onsdag ledig och därmed eventuellt hoppning på schemat, torsdag ta det lugnt, fredag intervallträna, lördag pluggpluggplugg och träna och söndag slappistid. Har en känsla av att denna veckan kommer gå rätt snabbt alltså, blir inget stall på tisdag, E tar Celine åt mig eftersom jag åker hemifrån 7 och kommer hem cirkus 1 på natten så där finns ingen tid. Mockade och bytte vatten åt S idag och ska även hjälpa E när hon är i sälen så det brukar jämna ut sig ganska bra :)

Jag lever livet för tillfället, verkligen. Humöret är på topp och det är inte mycket som kan bli bättre just nu alltså ♥Kommentarer
Emelie

Sv. Åh! Kan du tänka dig att skicka en bild på den så kan jag kolla att det inte var den jag testade idag bara xd Vad köpte du den för? ^^

2012-03-04 @ 20:55:17
URL: http://jedressage.blogg.se/
SHUNi- hästblogg

Massa bilder uppe från tävlingen i helgen! kolla gärna in och kommentera så blir jag superglad :D

2012-03-04 @ 21:24:06
URL: http://shuni.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BreakitDown

FIGHT TO FINISH WHAT YOU STARTED. NEVER LET THE FEAR OF STRIKING OUT KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME!

RSS 2.0